Menu
Vi serverer lækre retter, der skal deles ved bordet, family style. Det er med til at sætte den hyggelige, uformelle stemning, vi sigter efter hos Deligreco.
Du kan vælge selv dine retter du ønsker, ikke vores chef.
Sulten
6 deleretter
325 kr pr. person
Ekstra sulten
8 deleretter
410 kr pr. person
Eksempler på retter – VINTER MENU 2024
- Marinerede sardiner med ristet brød og confiteret hvidløg
- Hummus af mungbønner, grønne oliven og dild
- Cremet FETA, ekstra jomfru olivenolie fra Kalamata
- Tartar af saltet torsk, aromatisk bouillon, røget chiliolie
- Røget makrel torskrognemousse, selleri, ørredkaviar
- Gedeost skum, aubergine salat, rabarber, hasselnødder
- Arancini, drueblad, mynte, citronsauce
- Asparges, norismør, jordbær
- Risotto, byg, spelt, ramsløg, radiser
- Limfjord rejer, nye kartofler, røget smør, yoghurtsauce
- Svinekødbrød, ingefær, bukkeklæk, grøn salsa
- Braiseret lam, fregola, vild urter pesto, grønne peberkorn
+50 kr per person
Tilføj snacks
Surdejsbrød
Estragon tzatziki
Real Oliven
Desserter
Hjemmelavet is
Mælkesemifreddo, æblekaramel, tagetes