Om os
Hos Deligreco brænder vi for uformel middelhavsmad af høj kvalitet – mad, som skal nydes i godt selskab og med gode vine til.
Theodore Tsigkas, stifter og ejer
Theodore åbnede Deligreco i 2013, først som en kombineret restaurant deli og vinforretning, siden som en fuldblods restaurant og vinbar.
Med sine rødder i Grækenland brænder Theodore for det enkle, velsmagnede middelhavskøkken, hvor råvarernes kvalitet virkelig får lov til at brænde igennem. Han er desuden en stor elsker af både Star Wars og græske vine, ligesom græske oste også får hans hjerte til at banke.
Martin Steininger, køkkenchef
Tjekkiskfødte Martin Steininger brænder for at lave enkle retter fyldt med smag og elegance. Og med erfaring fra flere af Københavns toprestauranter byder Martin således ind med evnen til at kombinere det enkle med det elegante.
Martin har erfaring fra en lang række restauranter i ind- og udland, senest som souchef og højre hånd for for køkkenchefen på den roste Restaurant Iluka i indre by.